LASKE LAINAN KUUKAUSIERÄ!
Lainasumma 9 000 eur
 
Laina-aika 7 Vuotta
 
2330 eur/kk
Arvioitu kuukausierä
2330 eur/kk

Tässä esimerkki lainakustannuksista: Luoton ollessa esimerkiksi 10 000 € ja takaisinmaksuajan 6 vuotta, on kuukausierä 185 €. Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, Kokonaiskulut 13 567 €, nimelliskorko 9,50 %, todellinen vuosikorko 11,21 %, tilinhoitomaksut 0 €.

Turvallinen & maksuton

Liber Finance palvelusopimus

Tämä palvelusopimus (“Sopimus”) koskee Liber Finance Oy:n (“Liber Finance” tai “me”) tarjoaman lainanvälityspalvelun ja verkkosivujen www.compareking.fi (verkkosivut ja palvelu yhdessä “palvelu”) käyttöä.

Käyttämällä palvelua hyväksyt (“käyttäjä” tai “sinä”) tämän Sopimuksen. Tämä Sopimus sekä tässä annetut tiedot ovat saatavilla englanniksi (linkki) ja suomeksi.

Palvelu

Käyttämällä palvelua lainan hakemiseksi, valtuutat Liber Financen pyytämään yhden lainatarjouksen tai useita lainatarjouksia puolestasi kanssamme yhteistyötä tekeviltä pankeilta ja muilta luotonantajilta (“Lainanantaja”). Kaikki Lainanantajat ovat Aluehallintovirastojen tai Finanssivalvonnan hyväksymiä ja sekä valvonnan alaisia. Lisätietoja www.avi.fi ja www.finanssivalvonta.fi.

Hyväksyessäsi Sopimuksen, vahvistat olevasi vähintään 18-vuotias.

Liber Finance on riippumaton kulutusluottojen välittäjä eikä ole valtuutettu edustamaan tai solmimaan sopimuksia Lainanantajien puolesta. Huomaathan, että Liber Finance toimii ainoastaan välittäjänä sinun ja Lainanantajan välillä, eikä myönnä lainoja tai tee päätöksiä lainan myöntämiseen liittyen. Liber Finance ei veloita sinulta maksua Palvelunsa käyttämisestä, ts. palvelun käyttö on käyttäjälle ilmaista.

Lainojen määräykset ja ehdot (mukaan lukien lainan määrä, korko, kulut ja lyhennykset) ovat yksinomaan Lainanantajan määrittämiä. Hyväksyt Lainanantajan määrittämät lainaehdot Lainanantajan tarjousta hyväksyessäsi Lainanantajan käytäntöjen mukaisesti. Liber Finance ei ole Lainanantajan lainasopimusten osapuoli eikä voi määrittää kyseisten lainasopimusten sisältöä.

Huomaa, että tämä Sopimus säätelee ainoastaan palvelun käyttöä, eikä koske Lainanantajan käyttäjälle myöntämän lainan ehtoja.

Lainahakemukset

Sinun tulee varmistaa, että ilmoitat lainahakemuksessasi oikeat ja riittävät tiedot Liber Financelle. Sinun vastuullasi on tiedottaa meitä kaikista muutoksista tiedoissasi mahdollisimman nopeasti.

Käyttäjä ymmärtää, että hänen henkilötietojaan, kuten tietoja taloudellisesta tilanteesta, aikaisemmista lainoista sekä luotoista tullaan pyytämään lain sallimissa rajoissa saatavilla olevista kolmansien osapuolten rekistereistä, jotta lainahakemusta voidaan arvioida sekä käyttäjän antamat tiedot todentaa.

Liber Finance vastaanottaa ja vahvistaa lainahakemuksesi ja ohjaa kyseessä olevan hakemuksen yhdelle tai usealle Lainanantajalle, jonka jälkeen Lainanantaja voi tehdä sinulle lainatarjouksen. Hyväksyt ja ymmärrät, että Lainanantaja käsittelee meille hakemuksessasi antamiasi tietoja arvioidakseen lainahakemusta. Mikäli Liber Financen kanssa yhteistyötä tekevät pankit tai muut luotonantajat eivät pysty antamaan lainatarjousta, lainahakemus ja sen sisältämiä tietoja voidaan jakaa yhteistyökumppanien rekisteriin.

Käyttämällä Palvelua, annat meille luvan vastaanottaa Lainanantajalta sinua koskevat lainatarjoukset ja päätökset koskien lainahakemustasi sekä tiedot koskien kaikkia sinun ja Lainanantajan välillä sovittuja lainasopimuksia.

Huomaathan, että sekä Liber Finance, että Lainanantaja voivat oman harkintansa mukaan päättää hylätä hakemuksesi. Lainanantaja voi myös tehdä jättämästäsi lainahakemuksesta eroavan lainatarjouksen. Liber Finance tai Lainanantaja eivät takaa, että sinulle tullaan myöntämään lainaa tai muuta rahoitusta. Sinulla on oikeus hyväksyä tai hylätä Lainanantajan esittämän lainatarjouksen.

Voidaksesi arvioida realistisen kuukausittaisen lainan takaisinmaksuerän, vertaa lainaa hakiessasi nykytilanteesi mukaista tulotasoa elinkustannuksiisi. Voit käyttää kuluttaja-asiamiehen julkaisemia ohjeita osoitteessa www.kkv.fi arvioidaksesi elinkustannuksesi.

Palvelun tarjoaminen

Käyttäjä hyväksyy, että palvelun saatavuudessa voi ilmetä keskeytyksiä esimerkiksi datayhteyden tai verkkohäiriöiden yhteydessä tai mikäli kolmannen osapuolen palveluissa ilmenee häiriötä.

Palvelua ei saa käyttää lainvastaisiin tarkoituksiin.

Liber Financella on oikeus evätä käyttäjältä pääsy palveluun ilman etukäteisilmoitusta, mikäli Liber Finance epäilee, että käyttäjä rikkoo tämän Sopimuksen ehtoja.

Immateriaalioikeudet

Immateriaalioikeudet palveluun sekä kaikkiin palveluun liittyviin materiaaleihin sekä niiden kopioihin kuuluvat yksinomaisesti Liber Financelle ja/tai sen lisenssinantajille/alihankkijoille. Immateriaalioikeuksilla tarkoitetaan tekijänoikeutta ja sen lähioikeuksia (mukaan lukien luettelon ja tietokannan valmistajan sekä valokuvaajan oikeudet), patentteja, hyödyllisyysmalleja, mallioikeutta, tavaramerkkejä, tuotenimiä, liikesalaisuuksia, tietotaitoa ja kaikkia muita rekisteröityjä ja rekisteröimättömiä immateriaalioikeuksia.

Tällä sopimuksella ei luovuteta tai lisensoida sinulle Liber Financen immateriaalioikeuksia, ellei toisin ole nimenomaisesti sovittu tässä Sopimuksessa.

Vastuunrajoitus

Palvelu tarjotaan sinulle ilmaiseksi. Liber Finance voi oman harkintansa mukaisesti milloin tahansa lakkauttaa tai keskeyttää palvelun tai sen osan tarjoamisen sekä muokata ja päivittää palvelua tai lopettaa sen tarjoaminen. Emme ole vastuussa näiden toimien aiheuttamista mahdollisista vahingoista.

Liber Finance toimii välittäjänä sinun ja Lainantarjoajan välillä. Emme vastaa mistään sinulle aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat Lainanantajan toimintaan tai laiminlyönteihin.

Irtisanominen

Käyttäjä voi irtisanoa Sopimuksen milloin tahansa lähettämällä ilmoituksen Liber Financen asiakaspalveluun (yhteystiedot alla).

Selvyyden vuoksi, tämä kohta koskee ainoastaan Sopimuksen irtisanomista Liber Financen ja sinun välilläsi. Sopimukset sinun ja Lainanantajan välillä on irtisanottavissa näiden sopimusten ehtojen mukaisesti.

Lainasopimuksen päättäminen

Tarkista Lainantajan määräyksistä ja ehdoista tiedot oikeudestasi peruuttaa tai päättää lainasopimuksesi Lainantajan kanssa.

Huomaathan, että Lainanantajan on lain nojalla tarjottava sinulle tietoja oikeudestasi peruuttaa ja päättää lainasopimus sekä peruuttamisesta ja päättämisestä aiheutuvista kuluista.

Sekalaista

Sopimuksen muuttaminen

Liber Finance voi muuttaa tätä Sopimusta ilmoittamalla muutoksista käyttäjille vähintään 30 päivää aikaisemmin Liber Financen verkkosivuilla tai sähköpostitse sellaisille käyttäjille, jotka ovat ilmoittaneet meille sähköpostiosoitteensa. Jatkaessasi palvelun käyttöä ilmoituksen lähettämisen jälkeen hyväksyt muuttuneet ehdot sinua sitoviksi.

Sopimuksen siirtäminen

Liber Financella on oikeus siirtää kaikki tai osa sen tässä Sopimuksessa määritellyistä oikeuksistaan ja velvollisuuksistaan konserniyhtiölleen tai seuraajalleen tai tätä Sopimusta koskevan liiketoiminnan siirron/kaupan siirronsaajalle/ostajalle ilman käyttäjän hyväksyntää.

Käyttäjällä ei ole oikeutta siirtää tätä Sopimusta kolmannelle kokonaisuudessaan tai osittain ilman Liber Financen etukäteen antamaa hyväksyntää.

Force Majeure

Kumpikaan osapuoli ei ole vastuussa Sopimuksen ehtojen rikkomisesta, jos velvollisuuksien suorittaminen on mahdotonta tai kohtuuttoman vaikeaa ennakoimattomasta ja osapuolten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta tilanteesta johtuen. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi, sotatila, kansannousu, mellakka tai muu kansalaistottelemattomuus, karanteenirajoitus, työriita, paitsi työriita osapuolten organisaation sisällä, epäonnistunut tai viivästynyt rahti, onnettomuudet, tulva, maanjäristys, tulipalo, myrsky sekä hallitusten tai niiden laitosten toimet.

Sovellettava laki ja erimielisyydet

Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Tarjoamme palvelua ainoastaan suomalaisille kuluttajille. Tästä Sopimuksesta aiheutuvat riidat ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa tai käyttäjän kotipaikan käräjäoikeudessa.

Suomalaisena kuluttajana sinulla on oikeus saattaa riita Kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi (ohjeet osoitteissa kuluttajariita.fi ja kuluttajaneuvonta.fi) tai hyödyntää Euroopan komission tarjoamaa verkkovälitteistä riidanratkaisua osoitteessa ec.europa.eu/odr.

Rahalaitos.fi tarjoaman palvelun kautta käyttäjä voi hakea keskitetysti lainatuotteita. Rahalaitos.fi -palvelu ei tee itse lainanhakijan lainapäätöstä. Lainapäätös tehdään yhdessä tai useammassa Rahalaitos.fi yhteistyöpankissa tai rahoituslaitoksessa. Lainanhakija voi vapaasti luottopäätöksen saatua tehdä tai olla tekemättä lainasopimusta Rahalaitos.fi yhteistyöpankin tai luotonmyöntäjän kanssa. 

Rahalaitos.fi tarjoaman palvelun käyttämiseksi lainanhakijan tiedot lähetetään lainanhakijan antaman toimeksiannon perusteella Rahalaitos.fi -palvelun yhteistyöpankille tai lainanmyöntäjälle. Yhteistyöpankkeja tai lainanmyöntäjiä voi olla yksi tai useampi. Rahalaitos.fi -palvelulla ei kuitenkaan ole velvollisuutta lähettää lainanhakijan tietoja eteenpäin Rahalaitos.fi -palvelun yhteistyöpankeille tai lainanmyöntäjille, eikä Rahalaitos.fi -palvelulla ole velvollisuutta selittää päätöstään tai yhteistyöpankin tai lainanmyöntäjän lainapäätöksen perusteita millään tavoin.
 
Lainanhakija tiedostaa, että hänen luottotietonsa ja/tai lainanhakijan antamat tiedot tarkistetaan Rahalaitos.fi -palvelun tai lainanmyöntäjän taholta. Lainanhakija valtuuttaa Rahalaitos.fi -palvelun vastaanottamaan tiedon luottopäätöksestä sekä täydentämään tarvittaessa lainahakemuksen tietoja lainahakijalta kysyen esimerkiksi puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Lainanhakija suostuu siihen, että lainanhakuprosessissa hänelle voidaan ilmoittaa lainan myöntämisestä tai lainanhaun muista tiedoista joko tekstiviestillä, puhelimella, sähköpostilla tai kirjallisesti postinvälityksellä. 

Rahalaitos.fi –palvelu on käyttäjille maksuton. 

Henkilötietojen käsittely
 
Rahalaitos.fi -palvelu käsittelee lainanhakijan henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen ja muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti. Rahalaitos.fi -palvelu huolehtii lainanhakijan yksityisyyden suojan toteutumisesta henkilötietojen käsittelyssä. Henkilötietoja käsitellään lainanhakijan luottopäätöksen toteuttamiseksi sekä lainanhakijan reaaliaikaisen lainavertailun toteuttamiseksi. Tältä osin Rahalaitos.fi - palvelun laillinen peruste lainanhakijan henkilötietojen käsittelyyn on Rahalaitos.fi palvelun ja lainanhakijan välinen toimeksiantosopimus. Tietoja hankitaan lainanhakijalta tai hänen edustajiltaan, viranomaisten tai muiden tahojen ylläpitämistä julkisista rekistereistä sekä luottotietorekisteristä. 

Rahalaitos.fi -palvelu käyttää asiakasrekisteriään myös asiakkailleen suunnattuun markkinointiin, jolloin Rahalaitos.fi -palvelun laillinen peruste henkilötietojen käsittelyyn on sen oikeutettu etu. Lainanhakijalla on oikeus kieltää Rahalaitos.fi -palvelua käsittelemästä häntä itseään koskevia henkilötietoja mainontaa varten. 

Lisätietoja Rahalaitos.fi -palvelun (virallisena rekisterinpitäjänä Eone Oy) asiakasrekisterin tietosuojakäytännöistä löydät tästä linkistä. 

Vastuurajoitus 

Rahalaitos.fi ei ota mitään vastuuta palvelun toimivuudesta, yhteistyökumppanien mahdollisesti tekemistä tarjouksista, tuotteista tai tuotteita koskevan sopimuksen syntymisestä. Luotonhakijalle myönnetty lainasumma saattaa poiketa lainanhakijan hakemasta lainasummasta.
Rahalaitos ei ole millään osin vastuussa sivustollaan toimivan reaaliaikaisen lainatarjousvertailun tunnusten ja tietojen joutumisesta kolmannelle osapuolelle vaan lainanhakija on itse vastuussa lainahakemuksella 
antamansa sähköpostin sekä muiden kirjautumiseen tarvittavien tunnusten ja tietojen säilyttämisestä ja oikeellisuudesta. 

Rahalaitos.fi ei ole miltään osin vastuussa mistään luotonhakijan tai kolmannelle osapuolelle aiheutuvasta rahaa tai mainetta koskevasta menetyksestä, tai palvelun tai sen viivästymisen mahdollisesti aiheuttamista välillisistä tai epäsuorista vahingoista. 

Rahalaitos.fi asiakasrekisterin tietosuojaseloste Rekisterinpitäjä 
Eone Oy
Kalevantie 7 C, 33100 Tampere info@eone.fi 09 2311 3600 

Minkä takia käsittelemme henkilötietojasi 

Hakemuksesi välittäminen ja kilpailuttaminen 

Meidän tehtävänä on hakemuksesi perusteella kilpailuttaa sinun haluamasi laina tai vakuutus meidän yhteistyökumppaneilla taikka toimittaa luottokorttihakemuksesi yhteistyökumppaneillemme. Tätä tarkoitusta varten meidän on luovutettava henkilötietojasi yhteistyökumppaneillemme, jotta he voivat tehdä sinulle tarjouksen edellä mainituista palveluista. 

Asiakassuhteen hoitaminen 

Jotta voimme kilpailuttaa lainasi tai toimittaa luottokorttihakemuksesi sinun puolestasi, meillä on oltava sinun paikkansapitävät henkilötiedot asiakasviestintää varten. Kun lähetät meille kilpailutus- tai luottokorttihakemuksen, sinusta tulee asiakasohjelmamme jäsen. 

Markkinointi 

Haluamme antaa sinulle ajankohtaista tietoa tarjoamistamme palveluista ja sen vuoksi haluamme lähettää sinulle markkinointia esimerkiksi tekstiviestein sekä sähköpostitse tai puhelimitse soittamalla.
 
Automatisoitujen soittojärjestelmien, sähköpostiviestien, tekstiviestien, puheviestien, ääniviestien, kuvaviestien tai muun markkinointivälineen avulla toteutettua suoramarkkinointia saamme kohdistaa sinulle vain, jos olet antanut siihen ennalta suostumuksesi. 

Yhteishakija 

Asiakkaanamme voit ilmoittaa lainan kilpailutustilanteessa myös yhteishakijan henkilötiedot. Muistutamme, että sinulla on ehdottomasti oltava yhteishakijan lupa hänen henkilötietojen antamiseen. Meillä on oikeus lähettää ilmoittamallesi yhteishakijalle sinun nimesi, eli tahon, jolta olemme yhteishakijan henkilötiedot saaneet. 

Minkä takia meillä on oikeus käsitellä henkilötietojasi 

EU:n yleinen tietosuoja-asetus1 edellyttää, että meillä rekisterinpitäjänä on laillinen peruste henkilötietojesi käsittelyyn. 

Meidän perusteet henkilötietojesi käsittelyyn ovat sopimussuhteen hoitaminen ja sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttaminen (esimerkiksi lainahakemuksen välittäminen ja lainan kilpailuttaminen sekä asiakassuhteen hoitaminen) sekä oikeutettu etumme (esimerkiksi asiakassuhteen hoitaminen ja markkinointi).
 
Mitä tietoja keräämme 

Voimme kerätä sinusta asiakasrekisteriimme hakemuksen yhteydessä antamasi tiedot. Henkilötietojen antaminen on palveluidemme käyttämisen edellytys. 

Mistä saamme henkilötietojasi 

Suurimman osan tiedoistasi saamme sinulta, kun täytät lainahakemuksen. Tämän lisäksi saamme henkilötietojasi myös luottotietorekisteriä ylläpitäviltä tahoilta (esimerkiksi Bisnode Finland Oy) sekä yhteistyökumppaneinamme toimivilta rahoituslaitoksilta, joille lähetämme hakemuksesi.
 
Kenelle luovutamme henkilötietojasi
 
Jotta voimme kilpailuttaa laina- tai vakuutushakemuksesi, meidän on lähetettävä se meidän yhteistyökumppaneille eli rahoituslaitoksille. 
Luovutamme henkilötietojasi myös viranomaisille, mikäli lainsäädäntö meidät siihen velvoittaa. 

Tietoja luovuttaessamme luovutamme ainoastaan ne tiedot, joita kyseinen yhteistyökumppanimme tai viranomainen sopimuksen taikka lainsäädännön vuoksi tarvitsee. Lisäksi edellytämme, että tietojen vastaanottajalla on laillinen peruste tietojesi käsittelyyn.
 
Miten käsittelemme henkilötietojasi 

Jotta tarjoamamme palvelu olisi nopeaa ja tasapuolista, lainahakemuksesi käsitellään pääsääntöisesti ensin automaattisesti. Ohjelmistomme muun muassa saattaa tarkastaa automaattisesti luottokelpoisuutesi antamiesi tietojen perusteella. 

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaan sinulla on oikeus vastustaa automaattista päätöksentekoa. Koska päätöksentekomme perustuu tapauksesta riippuen joko kokonaan tai osittain automaatioon, emme valitettavasti voi käsitellä hakemustasi, jos vastustat meidän käyttävän automaattista päätöksentekoa. 

Missä käsittelemme henkilötietojasi 

Lähtökohtaisesti käsittelemme henkilötietojasi Euroopan unionin (EU) ja Euroopan talousalueen (ETA) sisällä.
 
Jos tietojasi siirretään EU:n ja ETA:n ulkopuolelle, huolehdimme henkilötietojen suojan riittävästä tasosta muun muassa sopimalla henkilötietojen luottamuksellisuuteen ja käsittelyyn liittyvistä asioista lainsäädännön edellyttämällä tavalla.
 
Kuinka pitkää säilytämme henkilötietojasi 

Säilytämme tietojasi niin kauan, kun tietojesi käsittelylle on edellä selostettu lain mukainen peruste, ellei meitä velvoittava lainsäädäntö edellytä pidempää säilytysaikaa.
 
Sinun oikeutesi 

Sinulla on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen info@eone.fi 

Tarkastusoikeus 

Voit tarkistaa, mitä henkilötietoja olemme sinusta tallentaneet. 

Oikeus tietojen oikaisemiseen 

Voit pyytää meitä oikaisemaan sinua koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.
 
Vastustamisoikeus 

Voit vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli koet, että käsittelemme henkilötietojasi lainsäädännön vastaisesti. 

Suoramarkkinointikielto 

Voit kieltää tietojesi käyttämisen suoramarkkinointitarkoituksiin. 

Käsittelyn rajoittaminen 

Sinulla on oikeus pyytää meitä rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä seuraavissa tapauksissa
 
a) kiistät henkilötietojesi paikkansapitävyyden, jolloin rajoitamme käsittelyä ajaksi, jonka kuluessa voimme varmistaa niiden paikkansapitävyyden; 

b) henkilötietojesi käsittely on lainvastaista ja vastustat henkilötietojesi poistamista ja vaadit sen sijaan niiden käytön rajoittamista; 

c) emme enää tarvitse kyseisiä henkilötietoja käsittelyn tarkoituksiin, mutta sinä tarvitsetniitä oikeudellisen vaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi;
 
d) olet vastustanut henkilötietojesi käsittelyä EU:n tietosuoja-asetuksen 21 artiklan 1 kohdan nojalla odotettaessa sen todentamista, syrjäyttävätkö rekisterinpitäjän oikeutetut perusteet rekisteröidyn perusteet. 

Poisto-oikeus 

Sinulla on oikeus pyytää tietojesi poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Poistopyyntösi käsittelyn jälkeen joko poistamme tietosi tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa. Esimerkiksi asiakassuhteen päättymisen jälkeen meillä saattaa olla lakiin perustuva velvollisuus säilyttää henkilötietosi. 

Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen 

Sinulla on pääsääntöisesti oikeus saada meille toimittamasi henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa, ja oikeus siirtää kyseiset tiedot toiselle rekisterinpitäjälle.
 
Suostumuksen peruuttaminen 

Jos sinun henkilötietojesi käsittely perustuu ainoastaan antamaasi suostumukseen, eikä esimerkiksi asiakassuhteeseen tai oikeutettuun etuumme, voit peruuttaa suostumuksen.
 
Valitusoikeus tietosuojavaltuutetulle 

Jos katsot, että olemme loukanneet sinun EU:n yleisen tietosuoja-asetukseen perustuvia oikeuksia, sinulla on oikeus tehdä valitus asiasta tietosuojavaltuutetulle. Yhteystiedot

Liber Finance Oy
Luna House, B, Mannerheimintie 12, 00100 Helsinki, Suomi
www.compareking.fi
asiakaspalvelu@compareking.fi
Toimiala: Kuluttajaluotonvälitys
Y-tunnus: 2782804-3

Tarjoamme asiakaspalvelua suomeksi ja englanniksi.

Se flere tilbud under

Allekirjoita pankkitunnuksilla Allekirjoita myöhemmin
Sulje ikkuna