LASKE LAINAN KUUKAUSIERÄ!
Lainasumma 9 000 eur
 
Laina-aika 7 Vuotta
 
2330 eur/kk
Arvioitu kuukausierä
2330 eur/kk

Tässä esimerkki lainakustannuksista: Luoton ollessa esimerkiksi 10 000 € ja takaisinmaksuajan 6 vuotta, on kuukausierä 185 €. Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, Kokonaiskulut 13 567 €, nimelliskorko 9,50 %, todellinen vuosikorko 11,21 %, tilinhoitomaksut 0 €.

Turvallinen & maksuton

Usein kysyttyä


Tältä sivulta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin. Mikäli et saanut vastausta kysymykseesi, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme.

Sähköposti: Asiakaspalvelu@compareking.fi

Puhelin: 09 4245 1704

Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin 10:00 - 18:00.
 

Kuinka suuren lainan voin saada?

Meiltä voit saada lainaa 600 eurosta 50 000 euroon asti ja laina-aikamme on 1 vuodesta 15 vuoteen. Yhteistyöpankkimme käsittelevät hakemuksesi ja tekevät lainatarjouksen sen perusteella. Tästä syystä onkin tärkeää, että täytät lainahakemuksen huolellisesti ja antamasi tiedot ovat oikein.
 

Kuinka voin hakea lainaa?

Lainan hakeminen on helppoa. Voit hakea lainaa nettisivujemme kautta. Huolellisesti täytetyllä lainahakemuksella voit saada useita lainatarjouksia, joista voit valita sinulle sopivimman lainan.
 

Maksaako lainan hakeminen Comparekingin kautta?

Lainan hakeminen Comparekingin kautta on täysin maksutonta. Lainahakemuksen täyttäminen on ilmaista, eikä velvoita mihinkään. Tarjoamme lainanhakijalle parhaimman ja helpoimman palvelun lainan hakemiseen.
 

Mitä hyötyä on rinnakkaishakijasta?

Rinnakkaishakijan avulla lisäät lainanmyöntäjälle lisäturvaa lainan takaisinmaksulle. Rinnakkaishakija on tyypillisesti puoliso tai perheenjäsen, mutta se voi olla kuka tahansa. Rinnakkaishakijasta on erityisesti hyötyä silloin kun haet isompaa lainasummaa. Todennäköisyys saada haluamasi lainamäärä ja paremmilla lainaehdoilla kasvaa.
 

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Kun olet täyttänyt lainahakemuksen, saat ensimmäiset lainatarjoukset välittömästi ja loput vuorokauden kuluessa. Kun olet hyväksynyt valitsemasi lainatarjouksen ja lähettänyt mahdolliset liitteet lainanmyöntäjälle, saat rahat ilmoittamallesi tilille yleensä seuraavaan arkipäivään mennessä.
 

Vaikuttaako maksuhäiriömerkintä lainan saamiseen?

Voit hakea lainaa Comparekingin kautta vaikka sinulla olisi maksuhäiriömerkintä, mutta lopullisen päätöksen tekevät pankit. Compareking ei voi vaikuttaa lainanmyöntöprosesseihin. Voit parantaa mahdollisuuksiasi lainan saamiseksi esimerkiksi rinnakkaishakijan avulla.
 

Mitkä ovat perusvaatimukset lainan saamiseksi?

Lainanhakijan tulee olla vähintään 20 vuotias, hänellä tulee olla vakituinen työ ja säännölliset palkkatulot. Huomioi, että lainanhakijan on asuttava vakituisesti Suomessa, jotta pankit voivat myöntää lainaa.
 

Onko mahdollista maksaa laina alkuperäistä suunnitelmaa nopeammin?

Kyllä! Laina-aikaa voi lyhentää alkuperäisestä suunnitelmasta maksamalla lainanantajalle lainaa nopeammin isommissa erissä tai maksaa laina kerralla pois. Compareking ei voi kuitenkaan vaikuttaa lainan lyhennykseen, joten lainanhakijan on hyvä keskustella asiasta lainanantajan kanssa.
 

Mistä näen lainan kuukausierän ja mikä vaikuttaa sen määrään?

Lainan kuukausierään vaikuttaa lainan korko, määrä ja valitsemasi takaisinmaksuaika. Lainalaskurimme avulla näet arvion kuukausierästä. Huomioithan, että lainalaskurimme antaa vain arvion mahdollisesta kuukausierästä. Pankit tekevät oman arvion taloudellisesta tilanteestasi ja antavat lopullisen päätöksen lainaan liittyvistä koroista ja kuluista, jotka vaikuttavat lainan kuukausierän määrään.

 

Se flere tilbud under

Allekirjoita pankkitunnuksilla Allekirjoita myöhemmin
Sulje ikkuna