LASKE LAINAN KUUKAUSIERÄ!
Lainasumma 9 000 eur
 
Laina-aika 7 Vuotta
 
2330 eur/kk
Arvioitu kuukausierä
2330 eur/kk

Tässä esimerkki lainakustannuksista: Luoton ollessa esimerkiksi 10 000 € ja takaisinmaksuajan 6 vuotta, on kuukausierä 185 €. Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, Kokonaiskulut 13 567 €, nimelliskorko 9,50 %, todellinen vuosikorko 11,21 %, tilinhoitomaksut 0 €.

Turvallinen & maksuton

Liber Finance tietosuojaseloste

Tämä on henkilötietolain 10 §:n ja 24 §:n mukainen tietosuojaseloste.

Tässä tietosuojaselosteessa kerrotaan miten Liber Finance Oy (”Liber Finance” tai ”me”) käsittelee ja kerää tietoa Liber Finance -lainanvälityspalvelun käyttäjistä sekä internetsivun www.compareking.fi (palvelu ja internetsivut molemmat jäljempänä ”palvelu”) kävijöistä (molemmat ”käyttäjä” tai ”sinä”).

Käyttämällä palvelua lainan hakemiseen hyväksyt Liber Financen pyytävän sinun puolestasi kuluttajalainatarjouksia pankeilta tai muilta luotonmyöntäjiltä (”luotonantaja”).

Huomioithan, että tämä tietosuojaseloste koskee vain Liber Finance -palvelua. Suosittelemme tutustumaan luotonantajien tietosuojaselosteisiin ja sopimusehtoihin tarkasti tehdessäsi laina- tai muita sopimuksia luotonantajien kanssa.

Käsiteltävät tiedot ja niiden lähteet

Jättäessäsi lainahakemuksen annat meille ja luotonantajille oikeuden käsitellä lainahakemuksella antamaasi tietoa sekä pyytää lisätietoja kolmansien osapuolien rekistereistä hakemuksesi arvioimiseksi ja sen sisältämän tiedon todentamiseksi.

Me tai luotonantajat voimme kerätä henkilötietoja seuraavista luotettavista lähteistä:

- Käyttäjiltä itseltään
- Suomen Asiakastieto Oy:n luottotietorekistereistä
- Luottotietorekistereistä
- Väestörekisterikeskuksesta ja viranomaisten rekistereistä
- Luotonantajilta

Me keräämme sinulta muun muassa seuraavia tietoja:

- Nimi
- Sosiaaliturvatunnus (tunnistamista varten)
- Osoite
- Puhelinnumero
- Sähköpostiosoite
- Tiedot työsuhteesta
- Pankkitilitiedot
- Aikaisemmat lainat ja luotot
- Tiedot pankki- ja luottokorteista
- Lainahistoria
- Haetun lainan tyyppi
- Tunnistamistiedot, jotka rahanpesun ja terrorismin ehkäisemiseen tähtäävä lainsäädäntö velvoittaa keräämään
- Tieto suoramarkkinoinnin sallimisesta tai kieltämisestä

Voimme kerätä teknistä tietoa sivustomme käyttäjien selaimista heidän käyttäessään palveluamme. Tekninen tieto voi sisältää selaimen nimen, tietokoneen tyypin, sivukäyntien ajan, pituuden ja päivämäärän, IP-osoitteen, käyttöjärjestelmän ja internet palveluntarjoajan ja muuta vastaavaa teknistä tietoa. Emme normaalisti yhdistä tällaista teknistä tietoa henkilötietojesi kanssa, mutta ajoittain voit olla tunnistettavissa pelkästään teknisestä tiedosta. Silloin myös teknistä tietoa pidetään voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti henkilötietona.

Henkilötietojen käsittelemisen tarkoitus

Henkilötietojasi käsitellään palvelun tarjoamiseksi ja luotonantajien hakemuksesi käsittelyyn vaatimien tietojen toimittamiseksi.

Lisäksi voimme käyttää käyttäjiemme henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin:

- Asiakaspalveluun
- Asiakkaan tunnistamiseksi
- Uutiskirjeiden lähettämiseen
- Palvelumme käyttökokemuksen personalisoimiseen
- Käyttäjätilastojen ja -analytiikan käsittelemiseen
- Markkinointiin
- Voimassaolevan lainsäädännön meitä kohtaan asettamien velvollisuuksien täyttämiseen

Lisäksi voimme käyttää käyttäjien henkilötietoja uutiskirjeiden lähettämiseen käyttäjille. Sisällytämme jokaiseen lähettämäämme uutiskirjeeseen ohjeet postituslistalta poistumiseen, mikäli haluat kieltäytyä tällaisten uutiskirjeiden vastaanottamisesta.

Säilytämme henkilötietoja vain sen ajan, kun se on tarpeen tässä tietosuojaselosteessa määriteltyihin tarkoituksiin. Poistamme henkilötiedot mahdollisimman pian sen jälkeen, kun ne eivät enää ole tarpeellisia. Huomioi, että saatamme joutua säilyttämään henkilötietojasi myös sen jälkeen, kun sinun ja meidän välisen sopimussuhteen irtisanomisen jälkeen, johtuen mm. ”tunne asiakkaasi” –lainsäädännöstä sekä rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseen tähtäävästä lainsäädännöstä.

Evästeet

Palvelumme voi käyttäjäkokemusta parantaakseen käyttää evästeitä ja muita alalle tavanomaisia teknologioita, kuten pikselitägejä, jäljitteitä ja flash-evästeitä.

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka säilötään käyttäjän tietokoneelle tiedon tallentamista varten. Eväste sisältää tietoa käyttäjästä. Pikselitägit ja jäljitteet ovat pieniä kuvia, jotka ovat sijoitettuna palveluun ja joiden avulla voimme määrittää, oletko suorittanut palvelussa jonkin tietyn toimenpiteen.

Palvelu voi sisältää myös mainoksia kolmansilta osapuolilta, jotka toimittavat evästeitä tai muita seurantateknologioita käyttämääsi laitteeseen ja joiden avulla kolmannet osapuolet voivat seurata toimiasi mainostamistarkoituksessa. Kolmansien osapuolien palveluilla on omat tietosuojaselosteensa. Network Advertising Initiative tarjoaa palvelua, joilla voit kieltäytyä joistain profiloivista mainostamistoimenpiteistä. Euroopan Unionissa sijaitsevat käyttäjät voivat tutustua oikeuksiinsa liittyen sähköiseen mainostamiseen osoitteessa www.youronlinechoices.eu.

Voit kieltää selaintasi vastaanottamasta evästeitä tai asettaa selaimesi varoittamaan, kun evästeitä yritetään asentaa. Huomioithan, että näin tehdessäsi jotkin palvelun toiminnallisuudet eivät välttämättä toimi oikein. Saadaksesi lisätietoja evästeistä ja niiden poistamisesta, käy osoitteessa www.allaboutcookies.org. Huomioithan, että voit estää jaettavien objektien asettamisen koneellesi seuraamalla Adoben antamia ohjeita osoitteessa http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/disable-local-shared-objects-flash.htmlM

Palvelu käyttää Google Analyticsia, joka on Google Inc:n tarjoama analysointityökalu. Työkalulla voidaan luoda raportteja käyttäjien toiminnasta palvelun laadun parantamiseksi. Saadaksesi lisätietoa Google Analyticsista, käy osoitteessa http://www.google.com/analytics Voit kieltäytyä Google Analyticsin suorittamasta tietojen keräämisestä lataamalla selaimeesi lisäosan osoitteesta https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Henkilötietojen luovuttaminen ja siirtäminen

Voimme jakaa käyttäjiä koskevaa tietoa luotonantajille ja luottotietoja tarjoaville palveluntarjoajille vain tämän tietosuojaselosteen asettamissa rajoissa. Huomioithan, että hyväksyessäsi lainatarjouksen luotonantajalta tai muuten toimittaessasi tietoja luotonantajalle, pätee sinun ja luotonantajan välisessä oikeussuhteessa myös luotonantajan tietosuojaseloste.

Voimme käyttää kolmansia osapuolia toteuttamaan palveluun liittyviä toimenpiteitä tai tarjotaksemme palvelun osittain tai kokonaisuudessaan. Tällaisia kolmansia osapuolia ovat esimerkiksi teknisiä palveluita toimittavat toimijat. Voimme jakaa tietojasi näille kolmansille osapuolille vain siinä laajuudessa, kun se on tarpeen tämän tietosuojaselosteen mukaisiin tarkoituksiin.

Voimme jakaa henkilötietojasi viranomaisille, mikäli voimassa oleva lainsäädäntö asettaa meille velvollisuuden siihen.

Voimme siirtää tai luovuttaa tietojasi konserniyhtiöillemme, tytäryhtiöillemme ja yhteistyökumppaneillemme sekä fuusio-, insolvenssi-, yrityskauppa- tai muussa uudelleenjärjestelytilanteessa tällaisen järjestelyn toisille osapuolille.

Voimme käsitellä ja siirtää henkilötietojasi mihin tahansa maahan ja missä tahansa maassa jossa toimimme tai joissa meillä on työntekijöitä tai palveluntarjoajia. Voimme siirtää henkilötietojasi myös Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Tällaiset tiedon käsittelyt ja siirrot suoritetaan kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti. Tilanteissa, joissa yksityisyyden suoja ei ole Euroopan komission määrittelemällä tavalla riittävä, takaamme sopimuskäytäntöjemme tai muiden toimenpiteiden avulla riittävän tietosuojan tason henkilötiedoillesi. Tällaisia toimenpiteitä voivat olla esimerkiksi Euroopan komission antamat mallilausekkeet henkilötietojen siirtämisestä kolmansiin maihin. Mikäli haluat lisätietoja henkilötietojesi kansainvälisistä siirroista, voit ottaa meihin yhteyttä alempana olevilla yhteystiedoilla.

Tietoturva

Käytämme alan standardien mukaisia teknisiä järjestelmiä ja lukuisia päällekkäisiä turvajärjestelmiä estääksemme pääsyn henkilötietoihisi, sekä suojataksemme henkilötietojasi hukkumista, väärinkäyttöä ja luvatonta muuttamista vastaan. Palveluun toimittamasi henkilötiedot ovat SSL-suojattuja. Vain valikoiduilla Liber Financen työntekijöillä on pääsy henkilötietoihisi. Kaikki alihankkijamme ja luotonantajat ovat velvoitettuja käyttämään alan standardin mukaisia turvajärjestelmiä käsitellessään henkilötietoja puolestamme. Muita tietoturvatoimenpiteitämme ovat mm. palomuurien ja käytönrajoitusjärjestelmien käyttö ja turvalliset toimitilat.

Sinun oikeutesi

Sinulla on oikeus kirjallisella pyynnöllä saada tieto säilyttämistämme henkilötiedoistasi. Voit lähettää pyynnön alempana määriteltyyn osoitteeseen. Toimitamme tiedon normaalissa sekä koneluettavassa muodossa silloin kun sitä on erikseen pyydetty ja sen ollessa teknisesti mahdollista. Mikäli edellisestä tietopyynnöstäsi on kulunut alle 12 kuukautta, voimme vaatia pyynnön mukaisten toimenpiteiden toteuttamisesta maksun.

Sinulla on myös oikeus väärän, epätarkan, epätäydellisen, vanhentuneen tai tarpeettoman tiedon korjaamiseen, täydentämiseen tai poistamiseen. Voit pyytää näitä toimenpiteitä ottamalla meihin yhteyttä alla olevaan osoitteeseen. Voit myös pyytää rajoituksia henkilötietojesi käsittelyyn, mikäli koet sinusta keräämämme henkilötiedot epätarkoiksi, et enää tahdo henkilötietojasi kerättävän, henkilötietosi eivät enää ole tarpeellisia tai sellaisessa tilanteessa, jossa henkilötietojesi kerääminen on todettu laittomaksi tai olet pyytänyt ratkaisua sille, onko henkilötietojen keräämiselle lainmukaiset perusteet.

Sinulla on oikeus kieltäytyä sähköisestä suoramarkkinoinnista seuraamalla ohjeita, jotka sijaitsevat kaikissa lähettämissämme sähköisissä markkinointiviesteissä. Voit myös kieltää meitä käyttämästä henkilötietojasi markkinointitoimenpiteisiin tulevaisuudessa, markkinatutkimukseen tai profilointiin ottamalla yhteyttä alla olevaan osoitteeseen. Mikäli henkilötietojen käsittely perustuu antamaasi suostumukseen, voit perua suostumuksesi milloin vain.

Huomioithan, että kieltäessäsi meitä käsittelemästä henkilötietojasi, emme välttämättä pysty enää tarjoamaan palvelua sinulle.

Mikäli pidät henkilötietojesi käsittelyä voimassaolevan lainsäädännön vastaisena, voit tehdä valituksen paikalliselle tietosuojaa valvovalle viranomaiselle.

Lasten yksityisyys

Palvelu ei ole tarkoitettu alle 18-vuotiaille. Emme pyri keräämään henkilötietoja alle 18-vuotiailta lapsilta.

Yhteystiedot

Liber Finance Oy
2782804-3
Luna House, B, Mannerheimintie 12, 00100 Helsinki, Suomi
www.compareking.fi
asiakaspalvelu@compareking.fi

 

Se flere tilbud under

Allekirjoita pankkitunnuksilla Allekirjoita myöhemmin
Sulje ikkuna