LASKE LAINAN KUUKAUSIERÄ!
Lainasumma 9 000 eur
 
Laina-aika 7 Vuotta
 
2330 eur/kk
Arvioitu kuukausierä
2330 eur/kk

Tässä esimerkki lainakustannuksista: Luoton ollessa esimerkiksi 10 000 € ja takaisinmaksuajan 6 vuotta, on kuukausierä 185 €. Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, Kokonaiskulut 13 567 €, nimelliskorko 9,50 %, todellinen vuosikorko 11,21 %, tilinhoitomaksut 0 €.

Turvallinen & maksuton

MEISTÄ

Compareking on henkilökohtaisiin lainoihin, jälleenrahoitukseen, luottokortteihin, autolainoihin ja vapaa-ajan lainoihin erikoistunut lainanvälittäjä.

Olemme innostuneita ja motivoituneita palvelemaan, jotta suomalaiset kuluttajat voisivat säästää entistä enemmän aikaa ja rahaa - milloin ja missä tahansa!

VISIOMME

Tavoitteenamme on markkinajohtajuus maailman suurimpana yksityisenä lainatuotteiden tarjoajana. Tämän lisäksi haluamme kehittyä johtavaksi tietoportaaliksi, joka tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden oppia lisää henkilökohtaiseen talouteen liittyvistä asioista. Meillä on tällä hetkellä toimistot Helsingissä, Tukholmassa, Oslossa, Varsovassa ja Singaporessa.

KUINKA TOIMIMME?

Toimimme yhteistyössä useiden tunnettujen pankkien kanssa, minkä ansiosta pystymme auttamaan sinua löytämään lainatuotteen, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi.

Sinun tarvitsee ainoastaan täyttää yksinkertainen hakemus, jonka jälkeen meidän tehtävänämme on löytää sinulle markkinoiden paras lainatarjous. Olemme halunneet kehittää mahdollisimman yksinkertaisen ja mukavan hakuprosessin, jotta sinun aikasi säästyisi tärkeimpiin asioihin.

Liiketoimintaamme säätelevät rahoitusvalvontaviranomaisten laatimat säännöt, minkä vuoksi meidän ei ole mahdollista vastaanottaa korvausta muilta osapuolilta kuin yhteistyökumppaneiltamme. Tämän ansiosta palvelumme on sinulle kuluttajalle täysin ilmainen.

Sen lisäksi, että autamme sinua löytämään parhaan lainatarjouksen, autamme sinua tulemaan myös paremmaksi kuluttajaksi. Julkaisemme viikoittain artikkeleita ja oppaita, jotka auttavat sinua säästämään rahaa ja ymmärtämään talousasioita entistä paremmin.

Compareking on ilmainen, puolueeton ja luotettava. Me uskomme vakaasti, että kaikilla on oikeus saada riittävää tietoa tarjolla olevista palveluista ennen taloudellisten päätösten tekemistä.

TIIMIMME

Uskomme, että yrityksen menestyksen salaisuutena on ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö. Compareking on erittäin ylpeä työntekijöistään ja pyrkii säilyttämään avoimen kulttuurin, jossa kaikilla on mahdollisuus ilmaista ideansa ja antaa oman panoksensa. Arvostamme moninaisuutta ja uskomme, että erilaiset persoonallisuudet tukevat innovaatiota ja yrityskulttuuria.

Vakaan tiimimme ansiosta olemme varmoja, että Comparekingilta voidaan odottaa lähitulevaisuudessa paljon.

Se flere tilbud under

Allekirjoita pankkitunnuksilla Allekirjoita myöhemmin
Sulje ikkuna