LASKE LAINAN KUUKAUSIERÄ!
Lainasumma 9 000 eur
 
Laina-aika 7 Vuotta
 
2330 eur/kk
Arvioitu kuukausierä
2330 eur/kk

Tässä esimerkki lainakustannuksista: Luoton ollessa esimerkiksi 10 000 € ja takaisinmaksuajan 6 vuotta, on kuukausierä 185 €. Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, Kokonaiskulut 13 567 €, nimelliskorko 9,50 %, todellinen vuosikorko 11,21 %, tilinhoitomaksut 0 €.

Turvallinen & maksuton

Yhdistä lainasi meille - säästä aikaa ja rahaa

Lainojen yhdistäminen on kustannustehokas tapa hoitaa raha-asioita

Lainojen yhdistämisellä tarkoitetaan sitä, että useampi pienempi laina keskitetään ja maksetaan yhtenä könttäsummana yhdelle pankille. Yhdistelylainan avulla yhdistät kaksi tai useampaa pikalainaa, luottokorttimaksua tai kulutusluottoa yhdeksi suuremmaksi lainaksi ja lyhennät niitä samanaikaisesti. Palvelun avulla säästät huomattavasti sekä aikaa että rahaa ja keskittämällä helpotat taloudenhoitosi kuukausittaisia asioimisia. Laina-asioiden hoitaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. 

Lainojen yhdistäminen on jo vuosikausia tehokkaaksi koettu kätevä tapa keskittää omat lainanhoito- ja suunnittelutoimet kustannustehokkaasti. Autamme sinua yhdistämään olemassa olevat lainasi suoraan tilillesi usein jo saman vuorokauden sisällä hakemuksesta. Avullamme raha-asioiden hoitaminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti. 

Yhdistä lainasi tänään ja säästä selvää rahaa.

Lainojen yhdistäminen on erittäin yksinkertainen ja nopea prosessi: hae meiltä lainaa, maksa sillä pois aiemmat velkasi ja lyhennä yhteissummaa yhdistelylainapalvelumme avulla. Kun keskität koko lainapääomasi yhdelle laskulle, sinun ei tarvitse jatkuvasti huolehtia useiden laskujen maksamisesta. Lainojen yhdistämisellä yhdelle palveluntarjoajalle et ainoastaan helpota taloudenhoitoasi ja säästä aikaa - usein säästät sillä myös selvää rahaa. Lainoihin liittyy aina lainanhoitokuluja, mutta yhdistämällä useamman lainan avullamme yhdeksi, et joudu maksamaan kuluja yhtaikaa useasta eri lainasta. Yhdistämällä lainat vähennät kuluja huomattavasti ja vuoden aikana säästöjä saattaa kertyä jopa satojen eurojen edestä.

Olemme tehneet taloudenhoidon järjestelystä sinulle ennennäkemättömän helppoa. Lainalaskurimme avulla voit laskea tämänhetkisten maksettavien lainojesi yhteissumman ja saada parhaan tarjouksen yhdistelylainasta. Tämän helpommaksi ei raha-asioiden hoitaminen muutu!

Ilmaisen lainapalvelumme avulla löydät juuri sinua palvelevan lainatarjouksen.

Comparekingin avulla lainan hakeminen on aina nopeaa, turvallista ja edullista. Lähetä lainahakemuksesi jo tänään ja saa jopa 50 000€ suuruinen lainasumma tilillesi hetkessä. Turvallisuutesi on meille ehdottoman tärkeää ja kaikki lainapalvelumme on tästä syystä toteutettu yhteistyössä vain tunnettujen ja turvallisiksi koettujen suomalaispankkien kanssa. Lainalaskurimme avulla löydät itsellesi parhaiten sopivan lainatarjouksen ennennäkemättömän nopeasti ja helposti. Olemme verranneet pankkeja ja kilpailuttaneet lainantarjoajat puolestasi, sillä päämääränämme on tarjota asiakkaillemme palvelua, joka perustuu tehokkuuteen ja säästämiseen. Lähetä siis meille hakemus lainojen yhdistämisestä vain muutamalla nopealla klikkauksella ja saat sinua parhaiten palvelevan lainatarjouksen sähköpostiisi hetkessä. 

Parasta kauttamme haettavissa lainoissa on se, että ne ovat aina vakuudettomia. Tämä tarkoittaa sitä, ettei sinun tarvitse lainan saamiseksi asettaa esimerkiksi taloasi tai autoasi vakuudeksi siitä, että laina maksetaan varmasti kokonaisuudessaan takaisin lainantarjoajalle. Sinun ei myöskään tarvitse pyytää kolmatta osapuolta takaamaan lainaasi. Edellä mainitut vakuudet kuuluvat useimpien lainantarjoajien lainaehtoihin ja asettavat monille ylitsepääsemättömiä rajoitteita lainan saamiselle. Me puolestamme haluamme varmistaa, että saat raha-asiasi hoitoon turvallisesti ja vaivattomasti, emmekä siksi vaadi sinua asettamaan lainallesi vakuuksia. 

Tavoitteenamme on löytää sinulle paras lainatarjous, parhailla ehdoilla. Emme kysele mihin uutta lainaa tarvitset - se on yksinomaan sinun henkilökohtainen päätöksesi. Yksi tärkeimmistä tehtävistämme sinulle parasta tarjousta etsiessä on taata, että prosessi on sinulle mahdollisimman turvallinen. Kaikkia lainalaskuriin syöttämiäsi tietoja käsitellään täysin luottamuksellisesti ja tietosi ovat vain ja ainoastaan meidän ja lainatarjouksen esittävien pankkien nähtävillä.

Olemme tehneet lainojen yhdistämisestä niin helppoa ja yksinkertaista, että siihen ei tarvita muutamaa minuuttia enempää. Jos sinulla kuitenkin tulee kysyttävää tai tarvitset apuamme, suomenkielinen asiakaspalvelumme palvelee sinua vuorokauden ympäri. Olipa kysymyksesi mikä tahansa, ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelutiimimme on aina valmis auttamaan sinua. Ota yhteyttä jo tänään, niin kerromme sinulle lisää siitä, kuinka lainojen yhdistäminen voi palvella juuri sinun kotitalouttasi! Lähetä hakemus jo tänään Comparekingin avulla ja anna meidän hoitaa lainajärjestelysi turvallisesti ja vaivattomasti!

 

Se flere tilbud under

Allekirjoita pankkitunnuksilla Allekirjoita myöhemmin
Sulje ikkuna