LASKE LAINAN KUUKAUSIERÄ!
Lainasumma 25 000 eur
 
Laina-aika 7 Vuotta
 
2330 eur/kk
Arvioitu kuukausierä
2330 eur/kk
Rinnakkaishakijan kanssa
2301 eur/kk

Tässä esimerkki lainakustannuksista: Luoton ollessa esimerkiksi 10 000 € ja takaisinmaksuajan 6 vuotta, on kuukausierä 185 €. Aloitus- ja kuukausikulut 0 €, Kokonaiskulut 13 567 €, nimelliskorko 9,50 %, todellinen vuosikorko 11,21 %, tilinhoitomaksut 0 €.

Turvallinen & maksuton

Yhdistä lainasi meille - säästä aikaa ja rahaa

Lainojen yhdistäminen on kustannustehokas tapa hoitaa raha-asioita

Lainojen yhdistämisellä tarkoitetaan sitä, että useampi pienempi laina keskitetään ja maksetaan yhtenä könttäsummana yhdelle pankille. Yhdistelylainan avulla yhdistät kaksi tai useampaa pikalainaa, luottokorttimaksua tai kulutusluottoa yhdeksi suuremmaksi lainaksi ja lyhennät niitä samanaikaisesti. Palvelun avulla säästät huomattavasti sekä aikaa että rahaa ja keskittämällä helpotat taloudenhoitosi kuukausittaisia asioimisia. Laina-asioiden hoitaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. 

Lainojen yhdistäminen on jo vuosikausia tehokkaaksi koettu kätevä tapa keskittää omat lainanhoito- ja suunnittelutoimet kustannustehokkaasti. Autamme sinua yhdistämään olemassa olevat lainasi suoraan tilillesi usein jo saman vuorokauden sisällä hakemuksesta. Avullamme raha-asioiden hoitaminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti. 

Yhdistä lainasi tänään ja säästä selvää rahaa.

Lainojen yhdistäminen on erittäin yksinkertainen ja nopea prosessi: hae meiltä lainaa, maksa sillä pois aiemmat velkasi ja lyhennä yhteissummaa yhdistelylainapalvelumme avulla. Kun keskität koko lainapääomasi yhdelle laskulle, sinun ei tarvitse jatkuvasti huolehtia useiden laskujen maksamisesta. Lainojen yhdistämisellä yhdelle palveluntarjoajalle et ainoastaan helpota taloudenhoitoasi ja säästä aikaa - usein säästät sillä myös selvää rahaa. Lainoihin liittyy aina lainanhoitokuluja, mutta yhdistämällä useamman lainan avullamme yhdeksi, et joudu maksamaan kuluja yhtaikaa useasta eri lainasta. Yhdistämällä lainat vähennät kuluja huomattavasti ja vuoden aikana säästöjä saattaa kertyä jopa satojen eurojen edestä.

Olemme tehneet taloudenhoidon järjestelystä sinulle ennennäkemättömän helppoa. Lainalaskurimme avulla voit laskea tämänhetkisten maksettavien lainojesi yhteissumman ja saada parhaan tarjouksen yhdistelylainasta. Tämän helpommaksi ei raha-asioiden hoitaminen muutu!

Ilmaisen lainapalvelumme avulla löydät juuri sinua palvelevan lainatarjouksen.

Comparekingin avulla lainan hakeminen on aina nopeaa, turvallista ja edullista. Lähetä lainahakemuksesi jo tänään ja saa jopa 50 000€ suuruinen lainasumma tilillesi hetkessä. Turvallisuutesi on meille ehdottoman tärkeää ja kaikki lainapalvelumme on tästä syystä toteutettu yhteistyössä vain tunnettujen ja turvallisiksi koettujen suomalaispankkien kanssa. Lainalaskurimme avulla löydät itsellesi parhaiten sopivan lainatarjouksen ennennäkemättömän nopeasti ja helposti. Olemme verranneet pankkeja ja kilpailuttaneet lainantarjoajat puolestasi, sillä päämääränämme on tarjota asiakkaillemme palvelua, joka perustuu tehokkuuteen ja säästämiseen. Lähetä siis meille hakemus lainojen yhdistämisestä vain muutamalla nopealla klikkauksella ja saat sinua parhaiten palvelevan lainatarjouksen sähköpostiisi hetkessä. 

Parasta kauttamme haettavissa lainoissa on se, että ne ovat aina vakuudettomia. Tämä tarkoittaa sitä, ettei sinun tarvitse lainan saamiseksi asettaa esimerkiksi taloasi tai autoasi vakuudeksi siitä, että laina maksetaan varmasti kokonaisuudessaan takaisin lainantarjoajalle. Sinun ei myöskään tarvitse pyytää kolmatta osapuolta takaamaan lainaasi. Edellä mainitut vakuudet kuuluvat useimpien lainantarjoajien lainaehtoihin ja asettavat monille ylitsepääsemättömiä rajoitteita lainan saamiselle. Me puolestamme haluamme varmistaa, että saat raha-asiasi hoitoon turvallisesti ja vaivattomasti, emmekä siksi vaadi sinua asettamaan lainallesi vakuuksia. 

Tavoitteenamme on löytää sinulle paras lainatarjous, parhailla ehdoilla. Emme kysele mihin uutta lainaa tarvitset - se on yksinomaan sinun henkilökohtainen päätöksesi. Yksi tärkeimmistä tehtävistämme sinulle parasta tarjousta etsiessä on taata, että prosessi on sinulle mahdollisimman turvallinen. Kaikkia lainalaskuriin syöttämiäsi tietoja käsitellään täysin luottamuksellisesti ja tietosi ovat vain ja ainoastaan meidän ja lainatarjouksen esittävien pankkien nähtävillä.

Olemme tehneet lainojen yhdistämisestä niin helppoa ja yksinkertaista, että siihen ei tarvita muutamaa minuuttia enempää. Jos sinulla kuitenkin tulee kysyttävää tai tarvitset apuamme, suomenkielinen asiakaspalvelumme palvelee sinua vuorokauden ympäri. Olipa kysymyksesi mikä tahansa, ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelutiimimme on aina valmis auttamaan sinua. Ota yhteyttä jo tänään, niin kerromme sinulle lisää siitä, kuinka lainojen yhdistäminen voi palvella juuri sinun kotitalouttasi! Lähetä hakemus jo tänään Comparekingin avulla ja anna meidän hoitaa lainajärjestelysi turvallisesti ja vaivattomasti!
Se flere tilbud under

Yleiset ehdot

Liber Finance palvelusopimus

Tämä palvelusopimus (“Sopimus”) koskee Liber Finance Oy:n (“Liber Finance” tai “me”) tarjoaman lainanvälityspalvelun ja verkkosivujen www.compareking.fi (verkkosivut ja palvelu yhdessä “palvelu”) käyttöä.

Käyttämällä palvelua hyväksyt (“käyttäjä” tai “sinä”) tämän Sopimuksen. Tämä Sopimus sekä tässä annetut tiedot ovat saatavilla englanniksi (linkki) ja suomeksi.

Palvelu

Käyttämällä palvelua lainan hakemiseksi, valtuutat Liber Financen pyytämään yhden lainatarjouksen tai useita lainatarjouksia puolestasi kanssamme yhteistyötä tekeviltä pankeilta ja muilta luotonantajilta (“Lainanantaja”). Kaikki Lainanantajat ovat Aluehallintovirastojen tai Finanssivalvonnan hyväksymiä ja sekä valvonnan alaisia. Lisätietoja www.avi.fi ja www.finanssivalvonta.fi.

Hyväksyessäsi Sopimuksen, vahvistat olevasi vähintään 18-vuotias.

Liber Finance on riippumaton kulutusluottojen välittäjä eikä ole valtuutettu edustamaan tai solmimaan sopimuksia Lainanantajien puolesta. Huomaathan, että Liber Finance toimii ainoastaan välittäjänä sinun ja Lainanantajan välillä, eikä myönnä lainoja tai tee päätöksiä lainan myöntämiseen liittyen. Liber Finance ei veloita sinulta maksua Palvelunsa käyttämisestä, ts. palvelun käyttö on käyttäjälle ilmaista.

Lainojen määräykset ja ehdot (mukaan lukien lainan määrä, korko, kulut ja lyhennykset) ovat yksinomaan Lainanantajan määrittämiä. Hyväksyt Lainanantajan määrittämät lainaehdot Lainanantajan tarjousta hyväksyessäsi Lainanantajan käytäntöjen mukaisesti. Liber Finance ei ole Lainanantajan lainasopimusten osapuoli eikä voi määrittää kyseisten lainasopimusten sisältöä.

Huomaa, että tämä Sopimus säätelee ainoastaan palvelun käyttöä, eikä koske Lainanantajan käyttäjälle myöntämän lainan ehtoja.

Lainahakemukset

Sinun tulee varmistaa, että ilmoitat lainahakemuksessasi oikeat ja riittävät tiedot Liber Financelle. Sinun vastuullasi on tiedottaa meitä kaikista muutoksista tiedoissasi mahdollisimman nopeasti.

Käyttäjä ymmärtää, että hänen henkilötietojaan, kuten tietoja taloudellisesta tilanteesta, aikaisemmista lainoista sekä luotoista tullaan pyytämään lain sallimissa rajoissa saatavilla olevista kolmansien osapuolten rekistereistä, jotta lainahakemusta voidaan arvioida sekä käyttäjän antamat tiedot todentaa.

Liber Finance vastaanottaa ja vahvistaa lainahakemuksesi ja ohjaa kyseessä olevan hakemuksen yhdelle tai usealle Lainanantajalle, jonka jälkeen Lainanantaja voi tehdä sinulle lainatarjouksen. Hyväksyt ja ymmärrät, että Lainanantaja käsittelee meille hakemuksessasi antamiasi tietoja arvioidakseen lainahakemusta.

Käyttämällä Palvelua, annat meille luvan vastaanottaa Lainanantajalta sinua koskevat lainatarjoukset ja päätökset koskien lainahakemustasi sekä tiedot koskien kaikkia sinun ja Lainanantajan välillä sovittuja lainasopimuksia.

Huomaathan, että sekä Liber Finance, että Lainanantaja voivat oman harkintansa mukaan päättää hylätä hakemuksesi. Lainanantaja voi myös tehdä jättämästäsi lainahakemuksesta eroavan lainatarjouksen. Liber Finance tai Lainanantaja eivät takaa, että sinulle tullaan myöntämään lainaa tai muuta rahoitusta. Sinulla on oikeus hyväksyä tai hylätä Lainanantajan esittämän lainatarjouksen.

Voidaksesi arvioida realistisen kuukausittaisen lainan takaisinmaksuerän, vertaa lainaa hakiessasi nykytilanteesi mukaista tulotasoa elinkustannuksiisi. Voit käyttää kuluttaja-asiamiehen julkaisemia ohjeita osoitteessa www.kkv.fi arvioidaksesi elinkustannuksesi.

Palvelun tarjoaminen

Käyttäjä hyväksyy, että palvelun saatavuudessa voi ilmetä keskeytyksiä esimerkiksi datayhteyden tai verkkohäiriöiden yhteydessä tai mikäli kolmannen osapuolen palveluissa ilmenee häiriötä.

Palvelua ei saa käyttää lainvastaisiin tarkoituksiin.

Liber Financella on oikeus evätä käyttäjältä pääsy palveluun ilman etukäteisilmoitusta, mikäli Liber Finance epäilee, että käyttäjä rikkoo tämän Sopimuksen ehtoja.

Immateriaalioikeudet

Immateriaalioikeudet palveluun sekä kaikkiin palveluun liittyviin materiaaleihin sekä niiden kopioihin kuuluvat yksinomaisesti Liber Financelle ja/tai sen lisenssinantajille/alihankkijoille. Immateriaalioikeuksilla tarkoitetaan tekijänoikeutta ja sen lähioikeuksia (mukaan lukien luettelon ja tietokannan valmistajan sekä valokuvaajan oikeudet), patentteja, hyödyllisyysmalleja, mallioikeutta, tavaramerkkejä, tuotenimiä, liikesalaisuuksia, tietotaitoa ja kaikkia muita rekisteröityjä ja rekisteröimättömiä immateriaalioikeuksia.

Tällä sopimuksella ei luovuteta tai lisensoida sinulle Liber Financen immateriaalioikeuksia, ellei toisin ole nimenomaisesti sovittu tässä Sopimuksessa.

Vastuunrajoitus

Palvelu tarjotaan sinulle ilmaiseksi. Liber Finance voi oman harkintansa mukaisesti milloin tahansa lakkauttaa tai keskeyttää palvelun tai sen osan tarjoamisen sekä muokata ja päivittää palvelua tai lopettaa sen tarjoaminen. Emme ole vastuussa näiden toimien aiheuttamista mahdollisista vahingoista.

Liber Finance toimii välittäjänä sinun ja Lainantarjoajan välillä. Emme vastaa mistään sinulle aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka perustuvat Lainanantajan toimintaan tai laiminlyönteihin.

Irtisanominen

Käyttäjä voi irtisanoa Sopimuksen milloin tahansa lähettämällä ilmoituksen Liber Financen asiakaspalveluun (yhteystiedot alla).

Selvyyden vuoksi, tämä kohta koskee ainoastaan Sopimuksen irtisanomista Liber Financen ja sinun välilläsi. Sopimukset sinun ja Lainanantajan välillä on irtisanottavissa näiden sopimusten ehtojen mukaisesti.

Lainasopimuksen päättäminen

Tarkista Lainantajan määräyksistä ja ehdoista tiedot oikeudestasi peruuttaa tai päättää lainasopimuksesi Lainantajan kanssa.

Huomaathan, että Lainanantajan on lain nojalla tarjottava sinulle tietoja oikeudestasi peruuttaa ja päättää lainasopimus sekä peruuttamisesta ja päättämisestä aiheutuvista kuluista.

Sekalaista

Sopimuksen muuttaminen

Liber Finance voi muuttaa tätä Sopimusta ilmoittamalla muutoksista käyttäjille vähintään 30 päivää aikaisemmin Liber Financen verkkosivuilla tai sähköpostitse sellaisille käyttäjille, jotka ovat ilmoittaneet meille sähköpostiosoitteensa. Jatkaessasi palvelun käyttöä ilmoituksen lähettämisen jälkeen hyväksyt muuttuneet ehdot sinua sitoviksi.

Sopimuksen siirtäminen

Liber Financella on oikeus siirtää kaikki tai osa sen tässä Sopimuksessa määritellyistä oikeuksistaan ja velvollisuuksistaan konserniyhtiölleen tai seuraajalleen tai tätä Sopimusta koskevan liiketoiminnan siirron/kaupan siirronsaajalle/ostajalle ilman käyttäjän hyväksyntää.

Käyttäjällä ei ole oikeutta siirtää tätä Sopimusta kolmannelle kokonaisuudessaan tai osittain ilman Liber Financen etukäteen antamaa hyväksyntää.

Force Majeure

Kumpikaan osapuoli ei ole vastuussa Sopimuksen ehtojen rikkomisesta, jos velvollisuuksien suorittaminen on mahdotonta tai kohtuuttoman vaikeaa ennakoimattomasta ja osapuolten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta tilanteesta johtuen. Tällaisia tilanteita ovat esimerkiksi, sotatila, kansannousu, mellakka tai muu kansalaistottelemattomuus, karanteenirajoitus, työriita, paitsi työriita osapuolten organisaation sisällä, epäonnistunut tai viivästynyt rahti, onnettomuudet, tulva, maanjäristys, tulipalo, myrsky sekä hallitusten tai niiden laitosten toimet.

Sovellettava laki ja erimielisyydet

Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Tarjoamme palvelua ainoastaan suomalaisille kuluttajille. Tästä Sopimuksesta aiheutuvat riidat ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa tai käyttäjän kotipaikan käräjäoikeudessa.

Suomalaisena kuluttajana sinulla on oikeus saattaa riita Kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi (ohjeet osoitteissa kuluttajariita.fi ja kuluttajaneuvonta.fi) tai hyödyntää Euroopan komission tarjoamaa verkkovälitteistä riidanratkaisua osoitteessa ec.europa.eu/odr.

Yhteystiedot

Liber Finance Oy
Luna House, B, Mannerheimintie 12, 00100 Helsinki, Suomi
www.compareking.fi
asiakaspalvelu@compareking.fi
Toimiala: Kuluttajaluotonvälitys
Y-tunnus: 2782804-3

Tarjoamme asiakaspalvelua suomeksi ja englanniksi.

Suostumus

Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämä luottojen kyselyjärjestelmä

Suostumuksellasi luotonantajat käsittelevät tietoja aikaisemmista luotoistasi Suomen Asiakastieto Oy:n ylläpitämän kuluttajaluottojen kyselyjärjestelmän kautta.

Kuluttajaluottojen kyselyjärjestelmän kautta luotonantajat välittävät toisilleen tietoa heiltä haetuista lainoista ja niiden hoidosta (positiiviset luottotiedot). Tietojen käyttöön kysytään aina erikseen kuluttajan suostumus. Kuluttajaluottojen kyselyjärjestelmästä saatavia tietoja käsittelevät ainoastaan luotonantajat. Suomen Asiakastieto Oy toimii tietojen välittäjänä.

Lisätietoja kuluttajaluottojen kyselyjärjestelmästä ja järjestelmään osallistuvista luotonantajista: http://www.asiakastieto.fi/pdf/positiiviset-luottotiedot-tietoa.pdf

Tietoja kerätään vain luottohakemuksen käsittelyä varten ja luottohakemuksen yhteydessä kerättyjä tietoja ei luovuta ulkopuolisille ilman lain mukaista velvoitetta. Viranomaisilla voi olla pääsy näihin tietoihin omassa toiminnassaan.

Mikäli luotto myönnetään, tiedot säilytetään viiden vuoden ajan siitä, kun luotto on kokonaisuudessaan erääntynyt maksettavaksi, ellei laissa säädetä velvollisuutta säilyttää niitä tätä pidempään. Mikäli luottoa ei myönnetä, tiedot poistetaan kahden vuoden kuluttua luottohakemuksen tekemisestä.

Luotonhakijalla on oikeus tarkastaa mille tahoille ja mitä tietoja kuluttajaluottojen kyselyjärjestelmän kautta on luovutettu. Tarkistusoikeuden toteuttaa Suomen Asiakastieto Oy.