7 vinkkiä ystävänpäivän viettoon

Ystävänpäivä on jo ensiviikolla ja silloin vähän normaalia spesiaalimpien treffien järjestäminen on loistava idea. Näiden seitsemän omaperäisen ja hauskan treffi-idean joukosta jokainen löytää varmasti itselleen ja kukkarolleen sopivan vaihtoehdon, sillä ideoita löytyy aina elokuvamaratonista romanttiseen illalliseen. Ideat soveltuvat pienillä muutoksilla hyvin myös ystävien yllättämiseen!
 

1. Kokoa romanttinen video

Valitse kymmeniä yhteisiä valokuvia ja luo niistä musiikkivideo. Voit myös lisätä otteita aiemmista videoistasi. Lisää hieman musiikkia ja valmista tuli! Ainoa mitä tarvitset, on hieman luovuutta ja perustiedot videon muokkausohjelmista. Nykyään internet on täynnä helppoja ja hyviä videonmuokkausohjelmia, joilla videon tekeminen hoituu näppärästi.
 

2. Kulttuurihetki kaksin

Tai ehkä teette jotain, johon on harvoin aikaa?  Vierailu teatterissa, museossa tai näyttelyssä olisi jotain hieman spesiaalimpaa? Uusilla paikoilla ja kokemuksilla on suuri vaikutus parisuhteeseen. Uusien kokemuksien kautta saatatte jopa löytää yhteisen harrastuksen!
 

3. Päiväreissu lähikaupunkiin

Lähtekää matkalle. Sen ei tarvitse olla pitkä matka - lähes jokaisesta kaupungista löytyy uutta nähtävää ja koettavaa. Päiväreissu uuteen kaupunkiin voi yllättää.
 

4. Lanteet keinumaan

Vai ehkä haluaisit jotain aktiivisempaa toimintaa. Yhteinen tanssitunti voi toimia loistavasti! Kokeile tangoa, salsaa tai muita rytmikkäitä tanssilajeja jotka sopivat kahdelle. Tanssituntien ansiosta saatte pitää sekä hauskaa, että oppitunnin, joka tuo teidät lähemmäksi toisiaan.
 

5. Kylpylähetki kotona

Jaettu kylpy ja pitkä hieronta kynttilänvalossa? Miksi ei! Idea ei maksa paljon, ja se on varmasti erittäin romanttinen. Älä unohda houkuttelevan tuoksuisia hierontaöljyjä! Lisää vielä hiljainen musiikki ja syvä rentoutuminen. Mikäli haluat viettää ystävänpäivää parhaimpien ystäviesi kanssa, yhteinen saunailta toimii myös erittäin hyvin!
 

6. Valmista romanttinen illallinen

Vaikka idea kuulostaa hyvin tavalliselta, se on aina yhtä tehokas. Itse tehty ja hartaasti valmistettu illallinen antaa sinulle mahdollisuuden viettää paljon aikaa yhdessä. Tämä on hyvä hetki pitkiin keskusteluihin ja suunnitelmien tekemiseen. Voit piristää illallispöytää ja luoda tunnelmaa kukilla ja kynttilöillä. Ehkä teillä on unelma tehdä matka Japaniin, Espanjaan, Meksikoon tai Ranskaan? Järjestä illallisen teema matkakohteen mukaan.
 

6. Elokuvamaraton

Katsotteko mielellänne elokuvia yhdessä? Tämä voi olla täydellinen idea unohtumattomaan ystävänpäivään. Säästät aikaa ja rahaa, kun järjestät romanttisen elokuvaillan kotona. Valitse yhteinen lempisarja, elokuvagenre tai vaikka elokuvan ohjaaja. Äläkä unohda välipaloja, jotta nälkä ei yllätä kesken elokuvaillan.
 

7. Itsetehty toimii aina

Jos sinulla on taitoa tuottaa jotakin itse, käytä sitä tehdäksesi uniikin lahjan rakkaimmallesi. Tärkein lahja jonka voit rakkaallesi, perheellesi tai ystävillesi antaa, on kuitenkin oma aikasi. Parhaat lahjat tulevat suoraan sydämestä!

Piditkö artikkelistamme? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaisimmat talouden ja säästämisen vinkit suoraan sähköpostiisi!
 
By Maria, 08 Feb 2018
imageMaria

Maria har en mastergrad fra Handelshøyskolen BI. Etter studiene har hun jobber i IT- og entreprenørbransjen før hun ble freelance skribent. I dag skriver hun om teknologi og økonomi for diverse bedrifter og nettsteder.

Se flere tilbud under

Allekirjoita pankkitunnuksilla Allekirjoita myöhemmin
Sulje ikkuna