Miten hyödyn lainojen yhdistämisestä?

 

Oletko harkinnut lainojen yhdistämistä, mutta et ole vielä toteuttanut suunnitelmaasi? Päätös lainojen yhdistämisestä kannattaa tehdä mahdollisimman pian, etenkin jos sinulle on kertynyt useita pienlainoja ja kulutusluottoja. Alta löydät suurimmat hyödyt, mitä saavutat lainojasi yhdistämällä.
 

1. Säästä lainojen korko- ja lainanhoitokustannuksissa

Jos sinulla on useita luottokortteja, pienlainoja ja pikavippejä, saattaa niiden kuukausikustannukset nousta korkeiksi. Kun yhdistät lainat yhdeksi kokonaisuudeksi, säästät jo tässä maksamalla vain yhtä lainaa.

Lainojen yhdistäminen useimmiten tarjoaa sinulle alhaisemman koron, säästät lainanhoitokustannuksissa ja sinun tarvitsee huolehtia vain yhdestä lainan lyhennyksestä kerralla.
 

2. Kilpailuta pankit

Comparekingin avulla saat useita lainatarjouksia yhteistyöpankeiltamme yhdellä hakemuksella. Tämä helpottaa elämääsi huomattavasti, sillä hoidamme kilpailutuksen puolestasi ja saat valita itsellesi parhaimman ja edullisimman vaihtoehdon lainojesi yhdistämiseen. Säästät aikaa ja rahaa, sillä lainahakemuksen voi tehdä täysin sähköisesti ilman eri pankeissa ravaamista.

Voit yhdistää lainojasi Comparekingin avulla, jos olet vähintään 20- vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintää.
 

3. Lähetä lainahakemus lainojen yhdistämiseksi

Lainahakemuksen täyttämiseen menee vain muutama minuutti ja saat ensimmäiset lainatarjoukset yhteistyökumppaneiltamme välittömästi. Pankit tietävät, että heidän tulee antaa paras mahdollinen tarjous jotta saavat juuri sinut asiakkaakseen.

Comparekingin käyttö on sinulle täysin maksutonta! Ammattitaitoiset asiakaspalvelijamme ovat myös valmiita auttamaan lainahakemuksen täyttämisessä ja mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä.
By Emma, 06 Feb 2018
imageEmma

Emma opiskelee kansantaloustiedettä Helsingin yliopistossa ja vapaa-ajallaan hän kirjoittaa talousaiheisia artikkeleita yrityksien nettisivuille.

Se flere tilbud under

Allekirjoita pankkitunnuksilla Allekirjoita myöhemmin
Sulje ikkuna